Wat houdt het project De Digitale Versnelling precies in?

We geven 1.000 zaakvoerders een gratis sessie met een onafhankelijke digitale expert. De digitale experts komen langs voor een sessie van ongeveer twee uur over een categorie naar keuze. De inschrijvingen starten op 8 maart.

Waarom doet Telenet Business dit?

De meeste zelfstandigen en kmo’s beseffen dat ze moeten digitaliseren. Helaas hebben ze niet altijd de tijd en middelen om na te denken over de manier waarop ze de digitale technologie kunnen inschakelen om efficiënter te werken of om hun zaak te doen groeien. Telenet Business neemt als digitale dienstverlener zijn verantwoordelijkheid om zelfstandigen en kleine ondernemingen op weg te helpen door hen in een persoonlijk gesprek te leren hoe ze kunnen ondernemen in een digitale wereld.

Kom ik in aanmerking voor een bezoek?

Alle bedrijven in de 5 Vlaamse provincies (Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Limburg en Vlaams-Brabant) met maximaal twintig werknemers komen in aanmerking. Dat wil dus zeggen dat u geen Telenet Business klant hoeft te zijn om u in te schrijven voor een bezoek.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Een afspraak inplannen kan enkel via de website (klik hier). U kiest een categorie en regio, daarna krijgt u een expert toegewezen die op het door u gekozen tijdslot zal langskomen bij u.

Hoeveel afspraken kunnen er elke maand worden gemaakt?

Elke maand kunnen er honderd nieuwe afspraken gemaakt worden. Over het hele jaar kunnen we zo meer dan duizend bedrijven in Vlaanderen helpen. Is het aantal reserveringen voor de maand volzet, dan kan u opnieuw proberen op de eerste dag van de volgende maand.

Kan ik zelf een expert kiezen?

Wanneer u een afspraak maakt, kan u kiezen uit 9 verschillende categorieën zoals e-commerce en social media. Afhankelijk van de gekozen categorie en regio selecteren wij voor u de meest geschikte expert.

Kan ik meer dan 1 afspraak maken?

Neen, om een maximaal aantal bedrijven te helpen, kan elk bedrijf maximaal 1 gesprek hebben met een van onze experts.

Kan ik een afspraak annuleren?

Een geboekte sessie annuleren kan via de link onderaan in uw bevestigingsmail. Weet dat als u nadien een nieuwe afspraak wenst, u dat opnieuw moet aanvragen. Verplaatsen kan dus niet. Annuleren kan tot maximaal 48 uur voor de aanvang van de afspraak.

Moet ik voor een afspraak betalen?

Neen, De Digitale Versnelling is helemaal gratis.

Wanneer kan zo’n gesprek doorgaan?

Op basis van de beschikbaarheid van onze experten worden alle mogelijke tijdstippen getoond waarop iemand bij u kan langskomen. De afspraken starten wel op vaste momenten: 9u-11u, 12u-14u, 15u-17u en 18u-20u. Dit zijn vaste tijdslots en daarvan kan niet worden afgeweken. Bijvoorbeeld om 10u30 starten met een afspraak is niet mogelijk.

Hoe lang duurt zo’n gesprek?

Een gesprek mag maximaal 2 uur duren. In die tijd hopen we dat onze experts u voldoende hebben kunnen helpen om u in de volgende digitale versnelling te zetten.

Heeft u vragen waarop u hier geen antwoord vond? Dan kan u ons hier contacteren.