background-blur-chat-433617 (1)

Teveel online accounts? Delete ze gemakkelijk met deze oplossing

In Online Veiligheid door Telenet Business

U en uw zaak hebben ongetwijfeld een honderdtal online accounts. Inloggen is vaak een verplichting. Uitschrijven is een ander paar mouwen. Voortaan helpt deze accountkiller u met het deleten van uw accounts.

U wilt zich uitschrijven op Facebook? Uw Microsoft- of Amazon Prime-account annuleren? Alle gegevens deleten bij dieet-, fitness-, reis- en marketingwebsites? Dat is vaak niet eenvoudig. Soms lukt het helemaal niet.

Ontdek AccountKiller

AccountKiller.com helpt u met het annuleren van accounts. Deze digitale tool verzamelt van duizenden websites de instructies om accounts op te zeggen.

Geef in het zoekvenster de website in waarop u zich wil uitschrijven. U krijgt een handleiding of een directe link. Zo gemakkelijk was uitschrijven nooit. Bijvoorbeeld: How to delete your Booking.com account.

Help uw klanten

Maken uw klanten ook een account aan op uw website, bijvoorbeeld om hun verlanglijstje, bestellingen, retours, … te bewaren?

Zorg er dan ineens voor dat ze gemakkelijk hun account kunnen annuleren indien ze dat wensen. Dit lukt met deze drie stappen:

1. Maak een gemakkelijke procedure aan om een account stop te zetten.
2. Informeer hen dat hierdoor al hun opgeslagen gegevens verloren gaan.
3. Delete vervolgens ook alles.

Zo bent u meteen in orde met de GDPR-wetgeving die voorschrijft dat u persoonlijke gegevens moet wissen als personen er om vragen.