gratis-website-v2

Geen geld? Zo kan u zelf gratis een website maken

In Nieuwsbrief door Telenet Business

We hebben goed nieuws voor u. Een website maken, kan ook gratis. De experts die voor de Digitale Versnelling zelfstandigen adviseren, raden geregeld Wix aan.

Is tool om website te bouwen, Wix, ook iets voor u?

Wat is Wix?

Er zijn online verschillende mogelijkheden om zelf gratis een website te maken. Wixis internationaal de grootste speler onder de websitebouwers. Het bedrijf maakt intensief reclame op radio en internet, onder meer met hun commercial op de Super Bowl 2017. De tool is Nederlandstalig.

Waarom is het belangrijk voor u?

Wix is een interessante tool voor wie niet veel wil investeren in een eigen website. U begint met het kiezen van een template. U sleept foto’s en video’s volgens het design dat u wenst, kiest kleuren en verandert snel lettertypes. Tekst tikt u meteen in de lay-out, enzovoort. Technische vaardigheden zijn niet nodig.

Wat brengt het u op?

U hebt eenvoudig en snel een professionele website. Daarom raden experts Wix aan kleinere zelfstandigen aan.
U kan gratis starten. Maar voor nul euro hebt u natuurlijk niet alles. Wix heeft premiumpaketten vanaf 4,08 per maand, te kiezen volgens uw wensen: een eigen domeinnaam, e-commerce, meer opslagruimte nodig, mailcampagnes,…

Interessant is nog deze review in tekst en video op WebsiteToolTester.com.


Patissier Kristof vraagt:

“Ik wil een nieuwe website voor mijn bakkerij, met webshop. Helaas kan ik er technisch niets van en kom ik tijd te kort. Hoe verkoop ik mijn producten toch online?””

Goed nieuws! Aan elke website kan een optie toegevoegd worden waarmee klanten vlot online een afspraak boeken.
U hoeft niets op maat te laten bouwen.

Kies wel uit één van de bestaande plugins waarmee u een boekingsmodule toevoegt aan uw website. Team Booking voor WordPress is bijvoorbeeld interessant, Wix Bookings voor Wix of vCita dat werkt op heel wat platforms.