gratis-website-v2

Geen geld? Zo kan u zelf gratis een website maken

In Nieuwsbrief door Telenet Business

We hebben goed nieuws voor u. Een website maken, kan ook gratis. De experts die voor de Digitale Versnelling zelfstandigen adviseren, raden geregeld Wix aan.

Is tool om website te bouwen, Wix, ook iets voor u?

Wat is Wix?

Er zijn online verschillende mogelijkheden om zelf gratis een website te maken. Wixis internationaal de grootste speler onder de websitebouwers. Het bedrijf maakt intensief reclame op radio en internet, onder meer met hun commercial op de Super Bowl 2017. De tool is Nederlandstalig.

Waarom is het belangrijk voor u?

Wix is een interessante tool voor wie niet veel wil investeren in een eigen website. U begint met het kiezen van een template. U sleept foto’s en video’s volgens het design dat u wenst, kiest kleuren en verandert snel lettertypes. Tekst tikt u meteen in de lay-out, enzovoort. Technische vaardigheden zijn niet nodig.

Wat brengt het u op?

U hebt eenvoudig en snel een professionele website. Daarom raden experts Wix aan kleinere zelfstandigen aan.
U kan gratis starten. Maar voor nul euro hebt u natuurlijk niet alles. Wix heeft premiumpaketten vanaf 4,08 per maand, te kiezen volgens uw wensen: een eigen domeinnaam, e-commerce, meer opslagruimte nodig, mailcampagnes,…

Interessant is nog deze review in tekst en video op WebsiteToolTester.com.

Patissier Kristof vraagt:

“Ik wil een nieuwe website voor mijn bakkerij, met webshop. Helaas kan ik er technisch niets van en kom ik tijd te kort. Hoe verkoop ik mijn producten toch online?”

Uw oplossing vindt u bij kant-en-klare platformen en webshops. Zo kennen heel wat sectoren platformen die goed draaien. Wanneer u zich hierbij aansluit, verkoopt u uw producten gemakkelijk en snel online.

Voor bakkers en patissiers kennen we Bakkersonline.be . Voor slagers bestaat er Slagersonline.be. De Belgische ondernemer achter deze platformen maakt het bakkers en slagers gemakkelijk om al hun producten online te verkopen. Klanten geven eenvoudig in hoeveel pistolets ze wensen, welk brood en welke koffiekoeken of taart. De afrekening gebeurt in de winkel of online.

Voor 59 euro per maand staat u al online. U stalt tot 300 producten uit, koppelt uw kassa en bouwt een eigen website in het platform.

Veel succes ermee!