online betalen

Kent u deze 4 meest betrouwbare kwaliteits & veiligheidslabels voor uw webshop?

In E-commerce, Online Veiligheid door Telenet Business

Labels geven uw klanten vertrouwen. Ze geven de zekerheid dat uw online winkel volledig in orde is met alle regelgeving. Welke labels zijn onmisbaar voor uw webwinkel?

Als Belgische e-shop kunt u zich laten certificeren door 3 betrouwbare organisaties, plus eventueel een Europese wanneer u buiten onze landsgrenzen mikt. Deze labels zeggen aan uw klanten dat u te vertrouwen bent.

Welk label is interessant voor uw zaak?

SafeShop-label

sfaeshopslabellogo

Wat zegt het label? Het SafeShop-label zegt dat uw winkel een bedenktermijn en privacy respecteert, correcte informatie geeft over prijzen, betalingsprocedure en levering, voldoet aan de garantievoorwaarden en beschikt over een duidelijke klachtenprocedure.

BeCommerce-label

becommercelogo

Wat zegt het label? Het BeCommerce-label zegt aan uw klanten dat de webwinkel volledig te vertrouwen is. Klanten krijgen 14 dagen bedenktijd na aankoop, betalen veilig en kunnen met klachten bij een onafhankelijke bemiddelaar terecht.

Unizo e-commerce-label

unizologo

Wat zegt het label? Het e-commerce-label van Unizo stelt uw klant gerust dat uw webshop helemaal betrouwbaar is. Ook u mag op beide oren slapen. Na de juridische screening en begeleiding weet u dat uw webshop wettelijk in orde is… en blijft dankzij de jaarlijkse controle volgens de nieuwe regelgeving.

EMOTA eCommerce Trustmark

emotalogo

Wat zegt het label? Het Europese label eCommerce Trustmark van Emota, de Europese Multitrade & Online Trade Association, zegt aan buitenlandse kopers dat de website voldoet aan alle europese en nationale wetgeving van het land en daarbij instaat voor een degelijke klachtenopvolging.