bankcontact-online-betalen

Deze 4 onmisbare online betaaloplossingen laten uw klanten betalen met de glimlach

In E-commerce door Telenet Business

Het succes van uw webshop hangt van veel factoren af. Het betaalsysteem is er een belangrijke van. Hoe vlotter klanten betalen, hoe sneller deze afrekenen. Installeer zeker deze 4 betaaloplossingen.

Op een kant-en-klaar e-commerce platform zijn er vaak al heel wat betaaloplossingen geïntegreerd. Check zeker de onderstaande 4 oplossingen.

Betaaloplossing 1. Betaalknop van Belgische bank

Ondanks het stijgende succes van e-commerce betalen nog veel Belgen liever niet online. Ze geloven nog niet helemaal in de veiligheid van het systeem. Wat ze intussen wel vertrouwen, is hun bank en diens online omgeving.
Voor dit publiek is een betaalknop van hun vertrouwde bank belangrijk. Via deze knop regelen ze hun financiën op een gekend platform met een methode die ze kennen.

Betaaloplossing 2. Bancontact-app

Bancontact biedt een interessante oplossing met de nieuwe Bancontact-app. Wanneer u deze app integreert in uw webshop krijgt uw klant een QR-code te zien. Het enige wat hij of zij moet doen, is deze scannen vanuit de Bancontact-app op zijn of haar smartphone. Hij of zij selecteert vanaf welke rekening die wil betalen, bevestigt en geeft de pincode in. Klaar!

Betaaloplossing 3. PayPal

Voor wie internationaal verkoopt is MasterCard en Visa een must én PayPal. Het leuke van deze laatste oplossing is dat het betalen met kredietkaarten en bankrekeningen integreert.

Betaaloplossing 4. Geïntegreerde betaaloplossing

Of hoe eenvoudig kan het zijn met volledig geïntegreerde betaaloplossingen. Zij maken alle voorgaande oplossingen in één click overbodig. Heel populair bij Belgische webshops zijn Ingenico, Icepay en Mollie.

Een van de grote voordelen van e-commerce is dat u op voorhand wordt betaald. Via deze 4 bovenstaande betaaloplossingen staat het geld al op uw rekening nog voor u de bestelling op de post doet.

Foto via Bancontact