Night Shift Antwerpen 24 november 2018

Win gratis duotickets voor Night Shift Antwerpen

In Branding, Efficiëntie en infrastructuur door Telenet Business

Op zaterdag 24 november kan u in de Antwerpse Waagnatie het netwerkevent Night Shift ontdekken. Dat is niet te missen voor creatieve ondernemers die op een nieuwe manier zaken willen doen, terwijl een DJ voor de perfecte vibes zorgt. Mocht dat u nog niet voldoende overtuigd hebben, nog even dit: we geven gratis duotickets weg!

Night Shift biedt een cocreatieplatform voor zowel jonge, startende ondernemers als gevestigde waarden. U kan er op een inspirerende, informatieve en tegelijk informele manier kennismaken met mensen, diensten en producten.

Hallo dansvloer!

Uniek voor Night Shift is dat het volledige event opgebouwd is rond een centrale dansvloer. Het is immers een dynamische mix van een zakelijk netwerkevent en een party. Food wordt verzorgd door lokale cateraars. Daarnaast zijn er tal van bars om werkelijk alle zintuigen te prikkelen. Night Shift gaat door tussen 16 uur en 4 uur ’s ochtends – u komt dus langs wanneer het u best past.

Zin om langs te komen?

Laat dit dan zeker even aan ons weten, want zo maakt u kans op 2 gratis toegangstickets. Stuur voor 23 november 2018 een e-mail naar info@digitaleversnelling.be. Vermeld daarin uw voor- en achternaam, bedrijfsnaam en sector.

Fingers crossed en hopelijk tot dan!

Meer info over Night Shift vindt u hier.